’Halve’ verhalen
Waar of niet waar? Het doet er niet toe. Mooie verhalen over ‘het Midwolda van toen’ of over bijzondere bewoners van ons dorp worden verteld en doorverteld. Dat soort verhalen kent iedereen. Wij willen ze gaan verzamelen, die mooie en gekke verhalen over Midwolda.

Dorpsbelangen Midwolda wil van die verhalen over Midwolda een route door het dorp maken, en als het lukt een boek. Een boek voor alle huizen in het dorp.

Ken je zo’n verhaal of weet je iemand die dat soort verhalen vertelt, laat het ons dan weten. Mail naar: website@dorpsbelangenmidwolda.nl of stuur een kaartje naar: secr. Dorpsbelangen Midwolda, Hoofdweg 145, 9681 AD Midwolda. Klik hier om de achterzijde van de flyer te downloaden. Druk het af, vul de gegevens in en stuur het op naar bovengenoemd adres.

Mooie verhalen moeten worden doorverteld. Op deze pagina houden wij u de komende periode op de hoogte van dit erg leuke project!

Inmiddels hebben wij al meerdere leuke reacties mogen ontvangen! Dank daarvoor. Maar uiteraard kunnen wij nog veel meer mooie verhalen, die er toch moeten zijn van en over (bewoners van) ons fijne dorp! Dus meldt u zich! Momenteel zijn wij eveneens bezig met de aanvraag van subsidies, om dit goed van de grond te krijgen. Er komt namelijk veel meer bij kijken dan u denkt. Daarover later meer…