Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

In de even weken is er op dinsdagmorgen in het kerkgebouw De Verbinding, Hoofdweg 167, vanaf 10 uur koffiedrinken voor iedereen uit Midwolda die het gezellig vindt om dat samen te doen. Op 14 mei is vanaf 10.30 uur Yvonne Wiltjers aanwezig. Zij werkt bij het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG) en heeft daar onder andere steunpunten ingericht.
Een steunpunt is een locatie zo dicht mogelijk bij de inwoners waar mensen naar binnen kunnen lopen met allerhande vragen en voor hulp bij een aanvraag.
Mede door de steunpunten merkte het IMG dat een deel van de inwoners van het aardbevingsgebied niet wordt bereikt. Daarom is nu een initiatief gestart om inwoners te bezoeken en Yvonne Wiltjer heeft gevraagd of ze op een koffieochtend in Midwolda kan komen om haar verhaal te doen. Zo kan ze wellicht mensen in Midwolda bereiken die (nog) niet weten dat ze gebruik kunnen maken van een schaderegeling.

Iedereen is welkom op 14 mei vanaf 10 uur in één van de zalen van De Verbinding, Hoofdweg 167. U bereikt de zaal via de ingang aan de linkerkant van het gebouw.
Als u meer wilt weten, kunt u bellen met Geesje Koers (0597-551800). Voor info zie ook: Steunpunten (schadedoormijnbouw.nl).

Share This Story, Choose Your Platform!

Ga naar de bovenkant