Hieronder staat een overzicht van activiteiten in Midwolda


14 maart NLDoet op het terrein aan de Wissel in Midwolda.


11 maart om 19.30 nodigt ECO de inwoners van Midwolda en Oostwold uit om een informatieavond bij te wonen over lokaal opgewekte duurzame energie.


Lichtjestocht Midwolda

Wil je in de kerststemming komen en genieten van de mooie, sfeervolle kerstversieringen in het dorp? Doe dan mee met de lichtjestocht in Midwolda of versier, verlicht je woning zo mooi mogelijk .

Op vrijdag 20 december a.s. organiseert Vereniging Dorpsbelangen Midwolda een kerst wandeltocht. Een route door het dorp voert je langs allerlei activiteiten en bezienswaardigheden. Er is voor iedereen wat te doen. Het is een leuke manier om elkaar te ontmoeten en fijne feestdagen te wensen.

Tussen 18.30 uur en 19.00 uur kan er met de wandeling gestart worden bij de dorpskerk. Deelnemers ontvangen daar de route, die zij aan de hand van een plattegrond zelf kunnen bepalen. De wandeling duurt ongeveer één tot anderhalf uur en eindigt uiterlijk om 20.30 uur. Deelnemers kunnen natuurlijk hun eigen lichtje meenemen en de dorpsbewoners worden uitgenodigd om hun woning in kerstsferen te brengen, zodat er onderweg veel te genieten valt. Na afloop is er voor iedereen een leuke attentie.


Sinterklaas in
Midwolda & Oostwold
23 november 2019

Aan alle kinderen van Oostwold en Midwolda,

Zaterdag 23 november 2019 is het feest in Oostwold en Midwolda, dan komt Sinterklaas met zijn Pieten op bezoek.

Om 10.30 uur komen Sint en Pieten aan met de boot in de haven van Midwolda. Kom samen met je papa en mama, opa’s en oma’s, vriendjes en vriendinnetjes naar de haven. Dat vindt de Sint heel erg fijn!

Na de ontvangst in de haven gaat Sinterklaas naar De Twee Oldambten in Oostwold voor de kinderen die in Oostwold wonen. ’s Middags is er voor de kinderen die in Midwolda wonen feest bij Boerderij Hermans Dijkstra in Midwolda. Toegang gratis.

Programma 23 november 2019

10.30 uur Aankomst Sint en Pieten in de haven van Midwolda

Voor de kinderen die in Oostwold wonen:

11.15 uur Zaal open Café de Twee Oldambten, Oostwold

11.30 uur -12.30 uur Sint en Pieten in de grote zaal

Praten met en zingen voor de Sint

Voor de kinderen die in Midwolda wonen:

13.15 uur Zaal open Boerderij Hermans Dijkstra, Midwolda

13.30 uur – 14,30 Sint en Pieten in de boerderij

Praten met en zingen voor de Sint

Woon je in Midwolda maar wil je graag ‘s morgens in Oostwold naar Sinterklaas of woon je in Oostwold en wil je graag ‘s middags naar Sinterklaas in Midwolda. Dat is geen probleem.

We hopen jullie allemaal te zien in de haven van Midwolda en daarna bij De Twee Oldambten of in Boerderij Hermans Dijkstra.

Hartelijke groet,

Handelsvereniging OVOM en

Dorpsvereniging Midwolda en Oostwold