Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Allerzielen is van oorsprong een katholieke dag begin van november waarop mensen hun overleden dierbaren herdenken. Tegenwoordig is het niet meer alleen een ritueel of een viering voor mensen die gelovig zijn. Het gaat er om dat je weet dat iemand niet vergeten wordt. Het is troostrijk te weten dat je niet alleen bent, als je een dierbare hebt verloren.

De Protestantse kerkgemeenschap in Midwolda en de Vereniging Dorpsbelangen Midwolda willen graag Allerzielen een plekje geven in Midwolda. Op zondag 6 november van 15.30- 17.30 uur is er voor iedereen de gelegenheid om in de Dorpskerk en op de begraafplaats aan de Hoofdweg in Midwolda een dierbare te herdenken door het aansteken van een kaarsje, in stilte te mijmeren, biddend of mediterend, luisterend naar muziek of gewoon er zijn, ieder op zijn eigen manier. Er is ruimte voor een gesprek voor degene die dit wil en er is koffie en thee. Zien we u en jou?

Voor meer informatie: Linda Gremmer van Vereniging Dorpsbelangen Midwolda en Geesje Koers van de Protestantse Gemeente te Midwolda.

Share This Story, Choose Your Platform!

Ga naar de bovenkant