Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Zaterdag 11 februari geeft kamerkoor Arti Vocali een concert in de Markpleinkerk in Winschoten. Uitgevoerd wordt muziek van Bach, Buxtehude, Handel en Purcell. Met medewerking van sopraan Agnes van Laar en celliste Mathilde van Wijnen. Het geheel wordt begeleid door een muziekensemble en uitgevoerd onder directie van Jelke Hamersma.

De kerk is open om 19:30 uur. Het concert begint om 20:00 uur. Toegangskaarten kosten € 15,00 (inclusief koffie) en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Travel XL (reisbureau Tulleken, Langestraat 20a te Winschoten), Roggeveld Fietsen (Poststraat 6 te Scheemda), bij de koorleden of via www.artivocali.nl. Of via e-mail: info@artivocali.nl.

Over Arti Vocali: sinds 2021 repeteert het koor elke donderdagavond met veel plezier in de kerkzaal van ‘De Verbinding’ in Midwolda. Vóór die tijd werd gerepeteerd in Winschoten, maar vanwege de eisen die werden gesteld aan koor-repetitieruimtes in de corona-tijd, is uitgeweken naar ‘De Verbinding’. Daar kon naar hartelust worden geventileerd en konden stoelen op anderhalve meter afstand worden gezet. En de akoestiek is er fijn!

Voor meer informatie over het koor: zie de website of de Facebook pagina van Arti Vocali.

Share This Story, Choose Your Platform!

Ga naar de bovenkant